Kleertjes voor baby’s en kinderen

Kleertjes voor baby's en kinderen

Goedkope en duurzame kinderkleertjes

Wij verkopen kleertjes die duurzaam en tweedehands zijn. Kleding voor baby’s en kinderen waarvan de ouders vinden dat het verantwoord is om 2de hands kinderkleding te kopen en zo een steentje bij te dragen aan een betere wereld voor iedereen.  Tenslotte is alles nieuw voor jou omdat je het als nieuw kocht in onze winkel of webshop.

Onze goedkope kleertjes zijn voor een eerlijke prijs te koop in de webshop of in onze kringloopwinkel in winkelcentrum Dauwendaele te Middelburg.
Besparen op de verzendkosten is mogelijk als je in de buurt woont. En dat kan op 2 manieren.

  • je koopt bij ons in de kringloopwinkel en neemt het gelijk mee
  • je shopt in de webshop en haalt je bestelling af in de winkel

Hippe babykleertjes

Hippe babykleertjes, dat wil toch iedere ouder voor de kleinste! Extra leuk is het dan als die kleertjes voor je baby ook nog duurzaam en goedkoop is. De kosten voor een kleintje kunnen namelijk aardig oplopen en bij kleding geldt dan ook nog dat ze er snel uitgroeien. 

Onze babykleertjes zijn uiterst precies geselecteerd, gewassen en gestreken. We hebben hippe babykleding van bekende en minder bekende merken. Kom gerust eens kijken in de tweedehandswinkel. In de webshop selecteer je eenvoudig de babykleding voor een jongen of meisje op maat en/of op kleur. 

Jongens- en meisjes kleding

We hebben een uitgebreid assortiment jongens- en meisjeskleding op voorraad. Vanuit huis shop je eenvoudig in onze webshop, je kan zelf selecteren op maten uit het ruime aanbod jongens- en meisjeskleding. Zelfs merkkleding is bij ons te verkrijgen. We hebben een groot aantal soorten en maten kinderkleding online en in de winkel beschikbaar. 

Onze meisjes- en jongenskleding is zorgvuldig geselecteerd, gewassen en gestreken. We hebben hippe kleding van bekende en minder bekende merken. Kom gerust eens kijken in de winkel. De winkel is op maat en voor jongens of meisjes ingedeeld.