Over Winkel Zus & Zo

Winkel Zus & Zo is de leukste winkel en webshop in Middelburg voor goedkope, nette en moderne tweedehands kinderkleding in maten 50 t/m 176.

Ons zeer ruime assortiment varieert van dure merkkleding tot kleding van bijvoorbeeld Primark.

Ook verkopen wij nieuwe kleding en kraamcadeautjes!

Voor de aanstaande mama’s verkopen wij tweedehands zwangerschapskleding!

Naast bovenstaande uitgebreide collectie verkopen wij o.a.: tweedehands kinderwagens, schoenen, laarzen, winterjassen, bodywarmers, wintersportkleding, mutsen, sneeuwpakken, handschoenen, sjaals, snowboots, zwemkleding, waterschoenen, slaapzakken, nieuwe babyflesjes, sieraden en nog veel meer!

Door tweedehands kleding te kopen draagt u bij aan een duurzamere samenleving. Door bewust hergebruik brengt u het milieu veel minder schade toe. Tevens is het hip om tweedehands kleding te dragen!

Ook is het veel goedkoper voor u! Ons doel is het helpen van gezinnen met een laag inkomen (maar uiteraard is iedereen welkom in onze winkel).

Onze winkel is rustig en overzichtelijk, alles hangt op maat en is verdeeld over verschillende secties. Wij hebben twee paskamers.

Heeft u kleding die u aan ons wil doneren of verkopen zou u ons dan een WhatsApp-bericht of e-mail willen sturen met foto’s.

Alvast bedankt en tot ziens!